Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Folder

Behöver du hjälp med att trycka foldrar?

En tryckt folder är ett smidigt och effektivt sätt att sprida ditt företags budskap, och att samtidigt nå ut med fakta och information. Med en väl utformad folder lägger du grunden till bättre kunskaper om företaget och bättre förståelse för verksamheten.

I förlängningen ligger nya affärskontakter som ofta resulterar i en ny order. Konsten när du planerar en ny folder, är att blanda information och marknadsföring på ett konstruktivt sätt. Du behöver goda råd från ett proffsigt tryckeri. Nu återstår bara att välja rätt bland alla tryckerier som vill ställa sitt kunnande till ditt förfogande.

Hos oss för du hjälp med den detaljen. Vi erbjuder oss att förmedla dina önskemål till upp till fem tryckerier som sedan kontaktar dig med offert. 

Låt proffsen guida dig

En folder ska beskriva din verksamhet och varför kunder bör välja just det du erbjuder. Men enbart en säljande text räcker inte för att övertyga potentiella kunder. 

En snyggt designad folder utstrålar professionalitet vilket i förlängningen också kommer att tolkas av kunder som att ditt företag håller hög kvalitet. 

Vi vet att design och marknadsföring inte är alla företagares styrkor, och just därför är det en bra idé att lämpa över det arbetet till proffsen. 

De bästa tryckerierna fixar din folder så att den trycks på ett professionellt sätt, och kan dessutom guida dig rätt vad beträffar utformningen. Oftast finns en mängd olika folderdesigner att välja mellan – var inte rädd för att fråga om designråd!

Olika kvalitet avgör priset

En folder kan utformas på flera olika sätt, med olika papperskvalitet och olika egenskaper. Trycktekniken varierar också, där offsettryck kostar lite mer men ger ett bättre resultat.

Beroende på vad du vill förmedla och hur viktigt det är att foldern känns professionell och lyxig (för det börsnoterade företaget kanske detta är viktigare än för bakluckeloppisen), så varierar också priserna.

Se till att få de bästa priserna på foldrar – ta in offerter från flera tryckerier! 

Våra senaste förfrågningar

Solinda bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Min fråga är om ni har möjlighet att tillsammans med mig skapa inlaga och omslag enligt detaljerade instruktioner i indesign - och vad det då skulle kosta. Ca 50 a4-sidor - mindre pocketformat.

My bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Hej, jag skulle vilje diskutera vilka möjligheter ni har att hjälpa oss med trycksaker till v.44. Vi ska anordna ett Hackathon i Arjeplog och behöver en del tryckmaterial.

Dan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Vi anordnar en skidtävling med strax över 1000 deltagare. Vi vill ha offert på t-shirts, muggar för blåbärsdryck och annonsördisplay för målgång.

Johan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Vi behöver hjälp med att trycka fasadvepor i mesh för att använda på våra byggställningar. Vi behöver 4 stycken i storleken 10 x 2 meter och 2 stycken i storleken 25x20 meter.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.