Korrespondenskort

Behöver du hjälp med att trycka korrespondenskort?

Att använda ett korrespondenskort är den naturliga lösningen när du ska lämna eller skicka ett kort meddelande till någon kund, en affärskontakt eller kanske en medarbetare. Samtidigt är korrespondenskortet en möjlighet att profilera ditt företag och göra loggan och varumärket mer bekant.

Ett korrespondenskort trycks i regel i A6-format och kan alltså läggas i små kuvert utan att behöva vikas. När det är dags att skaffa ett nytt korrespondenskort ställs du inför en rad val: papperskvalitet, yta, färg, typ av kant, typsnitt och så vidare. Och inte minst var av tryckeri.

Din tid är dyrbar, och känner vi dig rätt så har du mycket att göra. Därför föreslår vi att du överlåter en del av upphandlingsjobbet på oss. Med dina önskemål som grund låter vi ett antal tryckerier ta del av din förfrågan. Tryckerierna kontaktar dig sedan för offert och vidare diskussion vilket gör det lätt för dig att välja det tryckeri du tycker verkar klara jobbet bäst.
 

Vad är ett korrespondenskort?

Ett korrespondenskort är helt enkelt ett kort du skickar ut för att bjuda in, säga tack eller för att lämna något annat kortare meddelande.

Att skicka ett korrespondenskort istället för exempelvis ett mail blir lite mer personligt och trevligt och kan knyta kunden närmare ditt företag.

Ett korrespondenskort kan även användas som visitkort, med kontaktuppgifter på ena sidan och företagets logotyp på andra.

Ta hjälp av proffs för att välja ut kortets egenskaper

Ett tryckeri kan inte bara hjälpa dig att trycka ditt korrespondenskort, utan också ge goda råd om färgval, papperskvalitet och annat som hör designen till.

Olika designval passar olika företag bra, beroende på vad man vill förmedla. Dessutom beror designvalet också på i vilket sammanhang korrespondenskortet ska skickas ut.

När du tar in offerter kan du därför se till att sedan samarbeta med ett tryckeri som gärna hjälper till med allt från idéer till design och tryck!

Våra senaste förfrågningar

 • bad om offert för
 • Wiveca bad om offert för Kontor
  Enbart upptrycking. Inte det layout eller grafisk design m m. Allt blir nerlagt i jpg eller pdf format eller annat lämpligt.
 • Anna bad om offert för Kontor
 • Nils bad om offert för Kontor
  Vykort indelat i två delar, foto på ena halvan och logo + text på andra.
  Foto finns högupplöst i jpeg
 • Margareta bad om offert för Kontor
 • Mats bad om offert för Kontor
  Produktkatalog skall tryckas, eller digitalprintas. Priset är viktigast.
 • Shahla bad om offert för Kontor
 • pernilla bad om offert för Kontor
  Flyer med färgtryck på fram och baksida, önskemål på ett papper på ca 170g

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.