Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Rollup

Behöver du hjälp med att trycka rollups?

Har du bestämt dig för att trycka upp reklam eller information i form av en rollup? Det kan vara ett smart val. Du får ett skyltmaterial som är portabelt och enkelt att använda samtidigt som det ser riktigt trevligt ut. En rollup kan beskrivas som en rullgardinsaffisch som blixtsnabbt kan fällas upp och monteras på ett enkelt stativ. Hopfälld kan din rollup bäras omkring i en enkel väska.

Det finns massor av företag som tar emot beställningar på tryckning av rollups. Profiltryck är som bekant en något snårig bransch. Vi kan hjälpa dig att orientera dig på marknaden, och på så sätt avlasta dig från en tidsödande syssla. Vi förmedlar dina behov till ett antal tryckerier som sedan skapar en offert baserat på din förfrågan, du väljer själv sedan vilket tryckeri du vill gå vidare med. Du har alla chanser att få en rollup som ger resultat!

Olika storlekar att välja mellan

En rollup är i regel 2 meter hög, med en bredd på mellan 60 och 200 centimeter, men finns även i större format.

Materialet på duk och ram kan också variera, med blank och matt finish. Vissa rollups är dessutom specialdesignade för att klara att stå utomhus.

Om ditt företag är ute efter en rollup men inte vet vilket material eller storlek som lämpar sig bäst (vi förstår att alla inte besitter dessa kunskaper), så har vi gjort det enkelt att komma i kontakt med företag som faktiskt är proffs på just detta.

Skicka in tryckfiler och låt tryckeriet göra jobbet

När en rollup trycks så måste själva motivet vara av hög kvalitet. Om ursprungsfilen har för låg upplösning kommer det inte att se bra ut i det stora formatet.

Därför är det bra om den logotyp eller det meddelande som företaget vill trycka på sin rollup tas fram i högsta möjliga upplösning. 

Låter det krångligt? Många tryckerier kan bistå genom hjälp med det grafiska!

Hitta din rollupexpert genom kontaktformuläret redan idag!

Våra senaste förfrågningar

My bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Hej, jag skulle vilje diskutera vilka möjligheter ni har att hjälpa oss med trycksaker till v.44. Vi ska anordna ett Hackathon i Arjeplog och behöver en del tryckmaterial.

Solinda bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Min fråga är om ni har möjlighet att tillsammans med mig skapa inlaga och omslag enligt detaljerade instruktioner i indesign - och vad det då skulle kosta. Ca 50 a4-sidor - mindre pocketformat.

Dan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Vi anordnar en skidtävling med strax över 1000 deltagare. Vi vill ha offert på t-shirts, muggar för blåbärsdryck och annonsördisplay för målgång.

Johan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Vi behöver hjälp med att trycka fasadvepor i mesh för att använda på våra byggställningar. Vi behöver 4 stycken i storleken 10 x 2 meter och 2 stycken i storleken 25x20 meter.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.