Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Vepor

Behöver du hjälp med att trycka vepor?

Inne eller ute. Stor eller liten. En vepa kan vara det rätta mediet att föra ut ditt budskap till omvärlden. En vepa är, om du inte redan visste det, ett tygstycke som kan förses med tryck och hängas upp eller monteras på en väl synlig plats. 

Många anser att en vepa har större förmåga att dra blickarna till sig än ett mer traditionellt, statiskt reklammeddelande. En väv som vajar i vinden eller luftdraget är en ständigt föränderlig plattform som utmanar fantasin och tolkningsförmågan. Med modern teknik går det att trycka på tyg med mycket hög upplösning och bra färgåtergivning. Och det är lättare att vika ihop en nästan viktlös vepa än att flytta på en skrymmande skylt.

Typer av vepor:

  • Fasadvepa
  • Byggvepa
  • Vepa för stängsel
  • Vepa för byggbod
  • Vepa för inomhusbruk
  • Vepa för konferens
  • Vepa för scen
  • Vepa för festival
  • Byggbodsvepa

Det enda som är svårt är egentligen att hitta rätt tryckeri, för marknaden är en snårskog. Nu kommer vi till poängen: Du kan slippa rutin-görat och låta oss sprida din behovsspecificering till ett antal tryckerier som sedan kontaktar dig med offert efter att ha tittat på din förfrågan. Du väljer själv sedan vilket tryckeriföretag du vill gå vidare med.

Vepa - Liten kostnad men stor exponering

En vepa är ett suveränt sätt att ge ditt företag exponering på. För en relativt liten kostnad kan du låta trycka din logotyp på en yta som är stor nog att synas på långt håll.

Det är vanligt att vepan hängs längs en fasadvägg, vilket gör att både förbipasserande och de som befinner sig längre bort lätt får syn på den. 

Att fasasvepor är slitstarka och står emot väder och vind mycket väl är bara ännu en fördel som gör dem till fantastiska marknadsföringsprodukter för ditt företag.

Hitta tryckeri för vepor genom oss

Alla tryckerier kan inte erbjuda vepor med tryck, men vi hjälper dig att hitta dem som kan det.

När du skickar in din förfrågan via vår tjänst får du sedan offerter från upp till fem olika tryckerier med kostnadsförslag.

Tryck ditt företags logotyp på en vepa och låt folket veta att ni finns!

Våra senaste förfrågningar

Dan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Vi anordnar en skidtävling med strax över 1000 deltagare. Vi vill ha offert på t-shirts, muggar för blåbärsdryck och annonsördisplay för målgång.

Johan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Vi behöver hjälp med att trycka fasadvepor i mesh för att använda på våra byggställningar. Vi behöver 4 stycken i storleken 10 x 2 meter och 2 stycken i storleken 25x20 meter.

My bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Hej, jag skulle vilje diskutera vilka möjligheter ni har att hjälpa oss med trycksaker till v.44. Vi ska anordna ett Hackathon i Arjeplog och behöver en del tryckmaterial.

Solinda bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Min fråga är om ni har möjlighet att tillsammans med mig skapa inlaga och omslag enligt detaljerade instruktioner i indesign - och vad det då skulle kosta. Ca 50 a4-sidor - mindre pocketformat.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.