Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Visitkort

Behöver du hjälp med att trycka visitkort?

Att du och dina medarbetare kan presentera er med snygga och representativa visitkort är ett obligatoriskt inslag i företagets kontaktyta utåt. Men handen på hjärtat: Vem har tid har kontakta ett antal tryckerier för att kartlägga vilka som erbjuder bäst papperskvalitet, tryckyta, färgval, grundpris, mängdrabatter, leveranstider med mera?

Gissningsvis har du betydligt mer vitala frågor som du bör ägna arbetstiden åt. Men visitkort behövs, eller hur? 

Här är ett förslag: Låt oss kontakta de tryckerier som kan vara aktuella och låta dessa kontakta dig med offerter utifrån de riktlinjer du har dragit upp. Vi har god koll på tryckeribranschen och kan sakligt bedöma vilka förslag som är värda att beakta. 

Du har sparat tid och tålamod och kan se fram emot att dina medarbetare snart kan svischa fram riktigt läckra visitkort när de träffar sina affärskontakter.

Designen säger något om företaget

Ett snyggt visitkort är trevligt att bära med sig och dela ut till folk, men det är också en viktig symbol för vad du och ditt företag står för.

Genom logotypen, valet av typsnitt och visitkortets utformning kommer potentiella kunder att bilda sig en uppfattning om företaget, därför kan det vara värt att lägga lite tid på att välja just den design som tilltalar dig och passar företagets profil. Du kan antingen få hjälp med dessa val från vissa tryckerier, eller på egen hand bestämma hur du vill ha det och sedan låta tryckeriet realisera dina önskemål.

Välj utformning och papperskvalitet

Just utformningen av visitkortet utgörs inte bara av det som trycks på kortet, utan också hur kvaliteten på pappret är, om det är matt eller blank finish och om hörnen är rundade eller inte.

Detta är bara några exempel på alla de olika designval som finns att göra när det kommer till visitkort.

Börja redan idag med att arbeta fram det perfekta visitkortet – skicka in din offertförfrågan via oss!

Våra senaste förfrågningar

Solinda bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Min fråga är om ni har möjlighet att tillsammans med mig skapa inlaga och omslag enligt detaljerade instruktioner i indesign - och vad det då skulle kosta. Ca 50 a4-sidor - mindre pocketformat.

My bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Hej, jag skulle vilje diskutera vilka möjligheter ni har att hjälpa oss med trycksaker till v.44. Vi ska anordna ett Hackathon i Arjeplog och behöver en del tryckmaterial.

Dan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Vi anordnar en skidtävling med strax över 1000 deltagare. Vi vill ha offert på t-shirts, muggar för blåbärsdryck och annonsördisplay för målgång.

Johan bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Tryckeri

Vi behöver hjälp med att trycka fasadvepor i mesh för att använda på våra byggställningar. Vi behöver 4 stycken i storleken 10 x 2 meter och 2 stycken i storleken 25x20 meter.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.